Kamp için Şişme Yatak mı Yoksa Mat mı?

OltaMisina.Com'da Ziyaretçilerin konu görüntülemeleri sınırlıdır

OM - Supporter

Jackall
wmc
bkk
Garmin
Nippon
OSP
Seaguar
Salmo
borika
lotu
alka stroy

ScreaM

Balıkçılık öğrencisi
OM Kullanıcı
Konular
5
Selamın Aleyküm. Kamp havaları yavaş yavaş başladı ve bir mat almak istiyorum ancak normal mat mı yoksa şişme yatak mı almalıyım karar veremedim. Her ikisini' de tecrübe etmiş kişilerden bu konuda beni doğru ürüne yönlendirecek tavsiyeleri beklemekteyim.

Bu seçimi yapmak için avantaj ve dezavantaj olarak ikiye ayırıp bakmak daha doğru olur. Kamp matları kolay katlanıp taşınabilir ve çok hafiftir az yer kaplar, şişme yataklar eğer arabanız yok ise fazla yer kaplar kolay katlanamaz pek hafif değildir. Kamp matları ısı geçirmez ancak şişme yataklar her ne kadar şişirilip yerden yüksek gibi görünsede aşağıdan soğuğu çeker. Şişme yataklar çok aşırı şişirilmemeli ve altına mutlaka bir şey serilmeli örneğin; battaniye ya da hasır vb.. Her ne kadar pek olmasa da şişme yatakların patlama riski göz önünde bulundurulmalı, ola ki patladı yerde yatmak zorunda kalırsınız. Kamp matları kış aylarında kamp yaptığınız zaman faydalıdır ısı geçirmediğinden dolayı, yok ben sadece yaz aylarında kamp yapıyorum ve konforumdan ödün vermek istemiyorum diyorsanız direkt olarak şişme yatak almalısınız, çünkü şişme yataklar kamp matından çok daha konforludur.

Bende hem şişme yatak hemde mat mevcut hangisini daha çok kullanıyorsun diye sorarsan şişme yatak derim. Mat'ı 2 sene içinde sadece 1 kere kullandım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Teşekkürler araç var zaten, konfor önemli evet bu durumda şişme yatak tercihim oldu, detaylı yanıt için sağolun.

Bir hesap oluşturun ya da giriş yapın.!

Yorum yazabilmek için üye olmalısınız

Hesap oluştur

Olta Misina topluluğumuzda bir hesap oluşturun.!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu forumda popüler etiketler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar