Öneri İnstagram Tarzında Sitede Hikaye Paylaşımı

OM-Supporter

• Merhana ;Ziyaretçi Oltamisina Topluluğumuz henüz google' da yayınlamamıştır. Yaklaşık 2 yıldır yazılım ve tasarım tarafında çalışmalar devam etmektedir. En kısa sürede tüm dünya genelinde yayına alınacaktır. Topluluğumuz yayına alındığında bilgilendirme yapılacaktır.

ScreaM

Balıkçılık öğrencisi
OM Kullanıcı
2. Aylık Katılımcı
Yardım Sever
Konular
14
1 / 3
Biz balıkçılar özellik ile balık avında instagram' da anlık hikaye paylaşmayı severiz ve bunu sürekli yaparız sitede böyle bir şey olsa harika olmaz mı ? Bu yönde bir düsünceniz var mı ? İlla ki vardır böyle bir site yapan insan onlarıda düşünmüştür ama ben yine de öneri olarak paylaşmak istedim :)

Merhaba @ScreaM;

Öncelik ile önerin için teşekkürler ve evet böyle bir uygulama planlamam arasında zaten var ancak bunu yapıp yapmama konusunda pek emin değilim sadece. Aslında evet dediğin gibi bizler balık avlarında, kamplarda ya da günlük hayatta hikayeleri oldukça sık kullanıyoruz ve böyle bir uygulamanın forumda harika olacağı konusunda bende hem fikirim ancak bunun pozisyonu konusunda sadece küçük düşüncelerim var bu düşüncelerimi tam bir oturttuğumda evet böyle bir uygulamayı OM topluluğuna entegre edeceğim.

Bir hesap oluşturun ya da giriş yapın.!

Yorum yazabilmek için üye olmalısınız

Hesap oluştur

Olta Misina topluluğumuzda bir hesap oluşturun.!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu forumda popüler etiketler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri