DJı Mini 4 Pro’ dan DJI Mini 5 Pro’ ya Geçmeye Değer mi?

OM-Supporter

ScreaM

Balıkçılık öğrencisi
OM Kullanıcı
2. Aylık Katılımcı
Yardım Sever
Konular
15
Çevrimiçi süre
8h 3m
1 / 3
Malumunuz Dji Mini 5 pro' yu çıktı. Elimde Mini 4 pro var zaten yeni aldım sayılır. Mini 5 pro' ya geçmeye değer mi? Aslında bir çok inceleme videosu vs.. ve yorumlarda genellik ile gördüğüm geçilmesi yönünde. Siz ne tavsiye edersiniz? Şahsen içerik üretici değilim ya da profesyonel olarak bir iş yapmıyorum.

Normal şartlar altında djı mini 4 pro' dan djı mını 5 pro' ya kesinlik ile geçin derim ama kullanım amacınıza göre size yeterli ise ya da maddi olarak fazla geliyor ise geçmenize gerek yok. Eğer maddi olarak sorun yaratmıyor ise direkt geçin. Yeni bir dron alacak biri kesinlik ile direkt djı mini 5 pro almalı. Çünkü sunduğu özellikler ile djı mini pro 5 bir mavic 3s ile eş değer mesela; 1 inç boyutundaki 50 megapiksellik CMOS sensörü tek başına bu drona geçmeye yeter ancak sadece bu kadar ile kalmıyor daha bir çok özellik geliştirildi mini 4' e göre ve ayrıca yanında nd filtreler ile gelmesi' de cabası. Bunun ile ilgili ana sayfa' da bir yazı yakında yayınlayacağım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Aslında ben genel olarak ailecek bir yerlere gittiğimizde ya da tatile gittiğimizde öyle ufak tefek çekimler yapmak için kullanıyorum ve şu anda bana yetiyor ama tabi bir çok özelliğin daha gelişmiş olması dediğiniz gibi özellik ile sensor boyutunda gerek olmasa da beni çekiyor psikolojik olarak. DJI Mini 5 Pro Fly More Combo Plus RC 2 Kumandalı 65.000₺ gibi bir fiyata sahip Türkiye' de. Yurt dışı fiyatı güncel kur ile 55.000 ₺ gibi bir rakam sanırım yurt dışı seçeneği var ise Mini pro 4' ü satıp buna geçmek daha mantıklı benim için ve galiba böyle' de yapacağım.

yurt dışı seçeneği var ise Mini pro 4' ü satıp buna geçmek daha mantıklı
Evet, yurt dışından getirtebilme imkanınız var ise, elinizde bulunan Djı mini 4 pro' yu elden çıkarıp Djı mini 5 pro' ya yükseltme yapmanız en doğru karar olacaktır.

Bir hesap oluşturun ya da giriş yapın.!

Yorum yazabilmek için üye olmalısınız

Hesap oluştur

Olta Misina topluluğumuzda bir hesap oluşturun.!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri