Onaylandı Ana Sayfa Yazılarında Beğen, alıntı, düzenle seçenekleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ScreaM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Last post Son aktivite Son aktivite:
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 257

OM-Supporter

ScreaM

Çaylak Balıkçı
Kayıtlı kullanıcı
2. Aylık Katılımcı
Yardım Sever
Konular
15
Çevrimiçi süre
8h 9m
1 / 3
Merhaba, ana sayfa' da ki yazılarınız da ve yorum yapıldığında forumda olduğu gibi beğen alıntı ve düzenle vb.. butonların olmadığını fark ettim. Sanırım kasten kaldırdınız. Bu butonları aktif etmek faydalı olacak gibi mesela, bir yazıya yorum yapan kullanıcı yorumunu düzeltmek istediğinde bunu yapabilmesi iyi olurdu.

Merhaba, ana sayfa' da ki yazılarınız da ve yorum yapıldığında forumda olduğu gibi beğen alıntı ve düzenle vb.. butonların olmadığını fark ettim. Sanırım kasten kaldırdınız. Bu butonları aktif etmek faydalı olacak gibi mesela, bir yazıya yorum yapan kullanıcı yorumunu düzeltmek istediğinde bunu yapabilmesi iyi olurdu.
Öneriniz için teşekkürler. Bu zaten aslında var ancak bunu alanları ben kapadım. Bunun nedeni yorumlar alanında bu butonların özellik ile mobil ekranlarda görüntü kirliliği oluşturması.

actionbar.webp

Bu konuda bir güncelleme yapma planım var gibi ama henüz karar vermedim.

Güncelleme ;

Ana sayfa konularında ki mobil görünümde kullanıcıların yorum yaptığı alanda ki actionBar alanı açılır menü içine alınarak mobil ekranlarda actionBar alanı için düzenli bir görünüm sağlandı ve artık kullanıma açıktır.

Bir hesap oluşturun ya da giriş yapın.!

Yorum yazabilmek için üye olmalısınız

Hesap oluştur

Olta Misina topluluğumuzda bir hesap oluşturun.!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu forumda popüler etiketler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar