Onaylanmadı Ana Sayfa Yazılarında Beğen, alıntı, düzenle seçenekleri

OltaMisina.Com'da Ziyaretçilerin konu görüntülemeleri sınırlıdır

OM - Supporter

Jackall
wmc
bkk
Garmin
Nippon
OSP
Seaguar
Salmo
borika
lotu
alka stroy
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ScreaM

Balıkçılık öğrencisi
OM Kullanıcı
Konular
5
Merhaba, ana sayfa' da ki yazılarınız da ve yorum yapıldığında forumda olduğu gibi beğen alıntı ve düzenle vb.. butonların olmadığını fark ettim. Sanırım kasten kaldırdınız. Bu butonları aktif etmek faydalı olacak gibi mesela, bir yazıya yorum yapan kullanıcı yorumunu düzeltmek istediğinde bunu yapabilmesi iyi olurdu.

Merhaba, ana sayfa' da ki yazılarınız da ve yorum yapıldığında forumda olduğu gibi beğen alıntı ve düzenle vb.. butonların olmadığını fark ettim. Sanırım kasten kaldırdınız. Bu butonları aktif etmek faydalı olacak gibi mesela, bir yazıya yorum yapan kullanıcı yorumunu düzeltmek istediğinde bunu yapabilmesi iyi olurdu.
Öneriniz için teşekkürler. Bu zaten aklımda olan bir mesele idi ancak şu anda bunu düşünmüyorum, bunun nedeni yorumlar alanında bu butonların görüntü kirlilği oluşturması. Zaten bir kullanıcı yorum yapacağı sırada yorumunu gözden geçirip, eklemek istediği başka görüşleri var ise onları ekleyip yorumu gönderdikten sonra genel olarak orada bu butonlara ihtiyaç yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu forumda popüler etiketler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar