hakyangler
OM Ekibi
OM Master
OM MoD
OM Kullanıcı
Yardım Sever
Görüyor
- Konular
- 37
- Web
- oltamisina.com
Olta Misina topluluğumuz, ana sayfa ve forumdan oluşur. Ana sayfa yönetim ekibinin içerik yayınladığı alandır forum ise olta misina kullanıcılarının kullanımı için mevcuttur ve ana sayfa' da makaleler yönetim tarafından yayınlanır. Ana sayfa' da bulunan kategorilerde yazılarını yayınlamak isteyen OM topluluk kullanıcılarımız için ise bunu yapmanın basit bir yolu var;
Öyleyse başlayın! Kaliteli makalelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum!
hakyangler ' e bir DM ( özel mesaj ) gönderin ve ana sayfada " X " kategorisinde bir makale yayınlamak istediğinizi bildirin. Daha sonra size verilen e-posta adresine yazınızı ve yazınız ile ilgili resimlerinizi ekleyerek gönderin. Makaleniz'de resimlerin nerede olması gerektiğini belirtebilirsiniz. İdeal olarak, resimler 1000 px (manzara başına) genişliğindedir veya 800 px (portre formatı). Eğer bu ayarlamayı yapamazsanız, bunu sizin için ben yaparım.
Metin ve resimlerin ayrı ayrı gelmesi önemlidir.
Daha sonra içeriğinizi ilgili ana sayfa kategorisine ekleyip sizi yazar olarak atıyacağım, içeriğinizi uygun şekilde ben düzenliyorum ve makalenizi yayına alıyorum.
Metin ve resimlerin ayrı ayrı gelmesi önemlidir.
Daha sonra içeriğinizi ilgili ana sayfa kategorisine ekleyip sizi yazar olarak atıyacağım, içeriğinizi uygun şekilde ben düzenliyorum ve makalenizi yayına alıyorum.
Öyleyse başlayın! Kaliteli makalelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum!
Forumda kesinlikle ana sayfada da olması gereken bir gönderiye rastlarsanız, lütfen bana bildirin..!