OltaMisina.Com'da Ziyaretçilerin konu görüntülemeleri sınırlıdır
  • OM topluluk Forum sitemizde yapılan çalışma ve düzenlemeler aralıksız devam etmektedir ve şu anda hala tamamlanma aşamasında olduğundan dolayı aktif olarak faaliyette değildir. Topluluğumuzda' ki düzenlemeler hala devam etmekte olup tahmini aktif olma zamanı 01.04.2025.

OM - Destekçi

StaFuPro
Jackall
wmc
bkk
Garmin
Nippon
OSP
Seaguar
Salmo
borika
lotu
alka stroy

Rehber Ana Sayfa’ da Makale Nasıl Yayınlanır ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakyangler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 359

hakyangler

OM Ekibi
OM Master
OM MoD
OM Kullanıcı
Yardım Sever Görüyor
Konular
37
Web
oltamisina.com
Olta Misina topluluğumuz, ana sayfa ve forumdan oluşur. Ana sayfa yönetim ekibinin içerik yayınladığı alandır forum ise olta misina kullanıcılarının kullanımı için mevcuttur ve ana sayfa' da makaleler yönetim tarafından yayınlanır. Ana sayfa' da bulunan kategorilerde yazılarını yayınlamak isteyen OM topluluk kullanıcılarımız için ise bunu yapmanın basit bir yolu var;

makale.webp

hakyangler hakyangler ' e bir DM ( özel mesaj ) gönderin ve ana sayfada " X " kategorisinde bir makale yayınlamak istediğinizi bildirin. Daha sonra size verilen e-posta adresine yazınızı ve yazınız ile ilgili resimlerinizi ekleyerek gönderin. Makaleniz'de resimlerin nerede olması gerektiğini belirtebilirsiniz. İdeal olarak, resimler 1000 px (manzara başına) genişliğindedir veya 800 px (portre formatı). Eğer bu ayarlamayı yapamazsanız, bunu sizin için ben yaparım.

Metin ve resimlerin ayrı ayrı gelmesi önemlidir.

Daha sonra içeriğinizi ilgili ana sayfa kategorisine ekleyip sizi yazar olarak atıyacağım, içeriğinizi uygun şekilde ben düzenliyorum ve makalenizi yayına alıyorum.

Öyleyse başlayın! Kaliteli makalelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum!

Forumda kesinlikle ana sayfada da olması gereken bir gönderiye rastlarsanız, lütfen bana bildirin..!

Bir hesap oluşturun ya da giriş yapın.!

Yorum yazabilmek için üye olmalısınız

Hesap oluştur

Olta Misina topluluğumuzda bir hesap oluşturun.!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri