Güncelleme Açılır Kapanır Sidebar ( Kenar Çubuğu ) Uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakyangler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Last post Son aktivite Son aktivite:
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 122

OM-Supporter

hakyangler

OM Ekibi
OM MasteR
OM MoD
OM İçerik üretici
OM Kullanıcı
Top Monthly Contributor
Yardım Sever Görüyor
Konular
50
Çevrimiçi süre
13d 22h
Web site
oltamisina.com
1 / 3
Merhabalar;

Forum ana sayfasında dolaşırken bazen sidebar ( kenar çubuğu ) alanını bazı kullanıcıların belki kapamak isteyeceğini düşünerek yeni bir uygulama geliştirdim, 4-5 saatlik bir uğraş sonucunda forum listesinde gezinirken artık sağ tarafta sidebar ( kenar çubuğu ) ' nun açıp kapanmasını sağlayan yeni bir özellik OM topluluğumuza ilave edilmiştir.

Bu sayede forum sayfasını tam boy olarak kullanmakta isteyen kullanıcılarımız, artık forum sayfasını ortalanmış tam boy ve kenar çubuğu bilgileri olmadan kullanabilecekler. Kenar çubuğunu kapadığınızda bu bir nevi tarayıcıların çerez tutması gibi sizin tercihini saklı tutar ve forumu kapasanız çıkış yapıp tekrar girseniz dahi kapalı olarak kalır.

[oltamisina.com] Açılır Kapanır Sidebar ( Kenar Çubuğu ) Uygulaması

Yine muhteşem ve iyi düşünülmüş bir çalışma gerçekten tebrik ederim. Konuyu görmesem farketmicem göze batmıcak şekilde olması' da yanda ki butonun harika olmuş.

Bir hesap oluşturun ya da giriş yapın.!

Yorum yazabilmek için üye olmalısınız

Hesap oluştur

Olta Misina topluluğumuzda bir hesap oluşturun.!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu forumda popüler etiketler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar