OltaMisina.Com'da Ziyaretçilerin konu görüntülemeleri sınırlıdır
  • OM topluluk Forum sitemizde yapılan çalışma ve düzenlemeler aralıksız devam etmektedir ve şu anda hala tamamlanma aşamasında olduğundan dolayı aktif olarak faaliyette değildir. Topluluğumuzda' ki düzenlemeler hala devam etmekte olup tahmini aktif olma zamanı 01.04.2025.

OM - Destekçi

StaFuPro
Jackall
wmc
bkk
Garmin
Nippon
OSP
Seaguar
Salmo
borika
lotu
alka stroy

🎊 2025'te Her Şeyin En İyisini Diliyorum! 🎉

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakyangler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 41

hakyangler

OM Ekibi
OM Master
OM MoD
OM Kullanıcı
Yardım Sever Görüyor
Konular
37
Web
oltamisina.com
Sevgili OM Topluluğu,

Eski yılı kapatıp yeni bir yıla başlarken, hepinize Mutlu ve Müreffeh bir Yeni Yıl diliyorum!
Umarım gelecek yıl her biriniz için heyecan verici olur.

Tartışmalarımız ilgi çekici, bilgilendirici ve saygılı, aynı zamanda dostça ve destekleyici olsun. Sorularımız ve zorluklarımızla birbirimizi destekleyelim ve yardımcı olalım ve birlikte herkes için ilham verici ve eğitici bir topluluk yaratalım.

Değişim ve zorluklarla dolu bir dünyada, birbirimizi desteklememiz ve takdir etmemiz çok önemlidir. O halde Yeni Yıla olumlu ve açık bir zihin yapısıyla başlayalım ve OltaMisina.CoM' da bu yılı güzel ve ilham verici kılmak için birlikte çalışalım.

Hepinize balıkçılık dünyasında bilgelik, bilgi ve neşe diliyorum ve bu yeni yılın size doyumsuz avlar yaşatmasını umuyorum.
Topluluğumuz gelişmeye ve tüm üyeleri ve balıkçılık dünyası için bir ilham kaynağı olmaya devam etsin.

Önümüzdeki harika bir yıl için en iyi dileklerimle! 🎉🎉

hakyangler

Bir hesap oluşturun ya da giriş yapın.!

Yorum yazabilmek için üye olmalısınız

Hesap oluştur

Olta Misina topluluğumuzda bir hesap oluşturun.!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri