hakyangler
OM Ekibi
OM Master
OM MoD
OM Kullanıcı
Yardım Sever
Görüyor
- Konular
- 37
- Üyelik yaşı
- 4 Ay 1 Gün
- Web
- oltamisina.com
Business Class Bir Topluluk Deneyimi
Olta Misina topluluğu uzun süredir devam eden geliştirme ve düzenlemelerde son aşamalara gelmiş sayılır, Türkiye' de üst seviye gelişmiş bir balıkçı topluluğu projem, benimde beklediğimden çok daha ileri seviye bir hal almış durumda. Dünya genelinde' ki balıkçı ve balıkçılık toplulukları ile kıyaslandığında ne yazık ki ülkemizde bu durum oldukça geride ve oldukça bilinçsiz anlamsız bir şekilde yapılmakta. Bunun en temel nedeni her şey' de olduğu gibi toplumumuzun kendini geliştirmemesi, saygısız, ahlaksız, fırsatçı ve bilinçsiz olmasıdır ( ne yazık ki bu acı bir gerçektir ). Olta Misina topluluğu en azından balıkçılık' da bunu kökünden değiştirmeyi amaçlayarak kurulmuş bir topluluk platformudur. Bu toplulukta az önce bahsettiğimiz zihniyete sahip kimsenin barınması mümkün olmayacağı gibi, topluluk kullanıcıları ile balıkçılık ve ülkemizde' ki gelişimi üzerine bir çok faaliyette bulunulacaktır.Neden Olmasın?
OM topluluğunun oluşturulmasına neden olan soru budur. Dünya genelinde' ki balıkçılara ve topluluklara bakıldığında bariz bir şekilde kaliteyi, balıkçılarda'ki bilgiyi ve bilinci, üretmeyi ve daha bir çok şeyi görebilirsiniz. Umarım aynı şeyi ülkemizde' ki her çeşit balıkçılık faaliyeti içinde başarabiliriz.Şu anda OM Topluluğu konusu itibari ile sadece Türkiye' de değil Dünya genelinde, barındırdığı özellikler ve yapısı ile eşi benzeri olmayan bir topluluk platformudur ( Bu konuda tevazu gösteremicem ) ve bu topluluğu oluşturmak oldukça pahalıya patlamış ancak beni aşırı derece mutlu eden bir proje haline gelmiştir. Benden çocuğuma ve çocuklarımıza miras kalacak profesyonel bir topluluk olacağına dair hiç bir şüphem yok. Topluluğumuzun ana sayfa yapısı ile forum tema tasarımı tarafımdan geliştirilmiştir.
OM Topluluk forumumuzu yeni sezonun başlaması ile birlikte yayına almayı planlamaktayım, buda kalan eksik ya da yarım düzenlemeler için bana biraz daha zaman kazandıracak. Kalan düzenlemeler daha erken biter ise ( yoğun iş tempomdan dolayı bunu hemen gerçekleştiremiyorum ) tabi ki topluluk forumumuzu daha erken yayına alacağım.
OM Topluluk Forumumuzun Tahmini Yayın Tarihi : 01.04.2025
OM Yönetim
hakyangler