Yurt Dışından Getirilen Dron Alınır mı?

OltaMisina.Com'da Ziyaretçilerin konu görüntülemeleri sınırlıdır

OM-Supporter

ScreaM

Balıkçılık öğrencisi
    OM İçerik üretici
    OM Kullanıcı
    Yardım Sever
    Konu
    8
    Konular
    8
    Herkesin bildiği gibi dubai' den özellikle bu tür ürünler getirilip ilan sitelerinde satılıyor. Şu anda bir dron almak arefesindeyim ancak ülkemizde satılan sıfır garantili fiyatlara bakıyorum birde yurt dışından getirilenlere arada uçurum var ve bu yüzden ister istemez yurt dışı cihazlara yöneliyor insan. Yurt dışından getirilen bu cihazları almak ne kadar güvenli ve herhangi bir sorun yaşama ihtimali nedir?

Yurt dışından sıfır kapalı kutu olarak getirilen cihazları almak konu maaliyet olunca çok daha mantıklı bir hal alıyor evet ve zaten çoğu kullanıcıda bu cihazları tercih ediyor aynı sebepten dolayı. Eğer bu tür bir cihaz alacaksanız, alacağınız yere bizzat gidip cihazı o anda test edin. Her ne kadar kapalı kutuda olsa sorun çıkabiliyor ve eğer cihazı alacağınız yerde test etmezseniz olası bir sorunda satıcı size para iadesi yapmayacaktır ve büyük bir sorun ile karşı karşıya kalacaksınız.

Bundan yaklaşık 2 sene önce kadar bu olayı bizzat yaşadım, dronu almaya bizzat gittim ve test etmek istediğimi söyledim, sıfır kutuyu açtık güncellemesini yaptık ne olsa beğenirsiniz, dronun kamerası arızalı çıktı ve hemen başka sıfır bir kutu açıp onu da test ettik onda sorun yoktu ve hala kullanıyorum. Şayet ben o gün o dronu orada test etmeseydim muhtemelen satıcı ile ciddi sorunlar yaşayacaktım.

Ürünü almadan önce test edin.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
    Bu önemli bilgilendirme için sağolun bunu bilmem iyi oldu. Cihazı test ettireceğim sorun yoksa alırım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
    Evet yeni dronunu aldım, satıcı da sağolsun çok ilgiliydi, bahsettiğiniz olayı daha önce ürünü aldığım kişi de iki kere yaşamış, artık test etmeden bu tür yurt dışı ürünleri almayacağım kesin ne olur ne olmaz.

Evet yeni dronunu aldım, satıcı da sağolsun çok ilgiliydi, bahsettiğiniz olayı daha önce ürünü aldığım kişi de iki kere yaşamış, artık test etmeden bu tür yurt dışı ürünleri almayacağım kesin ne olur ne olmaz.
    Hayırlı olsun güle güle kullanın, sorunsuz bir alışveriş yaptığınıza sevindim. Evet yurt dışı ürünleri alırken kesinlikle test etmek, kontrol etmek gerek, garanti olmadığından sorun yaşanabiliyor.

Bir hesap oluşturun ya da giriş yapın.!

Yorum yazabilmek için üye olmalısınız

Hesap oluştur

Olta Misina topluluğumuzda bir hesap oluşturun.!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu forumda popüler etiketler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri