Öneri Sadece Bir Fikir - Şikayet Var Bölümü

OM-Supporter

ScreaM

Çaylak Balıkçı
Kayıtlı kullanıcı
2. Aylık Katılımcı
Yardım Sever
Konular
17
Çevrimiçi süre
8h 27m
1 / 3
Oltamisina sitesine şöyle bir baktığımda premium bir siteden fazlasını görüyorum ve aklıma böyle bir platformda şikayet var bölümü de olsa nasıl olur acaba diye bir fikir geldi. Amaç kullanıcıların alış veriş yaptıkları firmalar ile yaşadıkları kötü deneyimleri, olumsuzlukları paylaşarak diğer kullanıcıları bilgilendirmek, aynı şikayet var sitesinde olduğu gibi, bu topluluğa da özel böyle bir alan olması çok verimli olmaz mı?

Konu ile alakasız siteyi artık açın lütfen :)

İyi akşamlar ScreaM ScreaM;

Öneriniz için teşekkürler. Bu bahsettiğiniz konuda listem içerisinde yer alıyor ancak bunu ekleyip eklememe konusunda sıra oraya gelmediğinden diğer öncelikli olan geliştirme vb… işlerden dolayı henüz net bir şey diyemiyorum. Bu konuya sıra geldiğinde ve bir karar verdiğimde, buradan bildireceğim.

Site açma konusunda daha önce ki konunuzda detaylı açıklama yapmıştım, sabır etmek lazım :)

Bir hesap oluşturun ya da giriş yapın.!

Yorum yazabilmek için üye olmalısınız

Hesap oluştur

Olta Misina topluluğumuzda bir hesap oluşturun.!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu forumda popüler etiketler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar