Anket Olta Misina Forumu Nasıl Buldunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tevfik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Last post Son aktivite Son aktivite:
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
OltaMisina.Com'da Ziyaretçilerin konu görüntülemeleri sınırlıdır

OM-Supporter

Olta Misina Forumu Nasıl Buldunuz?

• Muhteşem

• Güzel

• İdare Eder

• Geliştirilebilir

• Kötü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Tevfik

Balıkçılık öğrencisi
    OM İçerik üretici
    OM Kullanıcı
    Konu
    7
    Konular
    7
    Merhaba değerli Olta Misina kullanıcıları, evet bugün bir anket benden. Lütfen anketi kullanırken yorumlarınızı esirgemeyin.

Yorumları esirgemediğiniz taktir de forum sitesinin gelişimi için oldukça faydalı olacaktır. Şimdi gelelim anketimize Olta Misina Forumunu nasıl budunuz?

Tevfik Tevfik geliştirilmesi lazım bence

Canı sıkılıyor habire css ekliyor pisikopata bağlıyor

Pc alırsam kendime yada oğlum ben kullanmıcam pcyi derse action yaparız 😂

neyi tırtıklasam acaba :)

neyi tırtıklasam acaba :)
    az önce yeni bi düzenleme yaptım abi random bilgi bloğunu footer üstüne çekip uygun şekilde düzenledim tüm site' de görünmesi için böyle çok daha güzel oldu oradan başlayabilirsin.

Screenshot_2.webp

zamanı gelınce baslarım kardeşim :D

Öncelik ile hakyangler hakyangler ' e emeği için teşekkürler, site için şunu diyebilirim ki; Muazzam derece de profesyonel bir site olmuş ve böyle bir siteyi tasarladığınız ve Türkiye' de ki balıkçılık tutkunlarına sunduğunuz için teşekkürler. Saçma sapan balıkçı forumlarından artık gına gelmişti gerçekten. Site henüz aktif değil duyurunuzda gördüğüm kadarı ile umarım bir an önce biter 🙂. Tek kelime ile muhteşem ötesi. Tam anlamı ile bitirdiğiniz de ilk abone olacak kişi benim 😎

Öncelik ile hakyangler hakyangler ' e emeği için teşekkürler, site için şunu diyebilirim ki; Muazzam derece de profesyonel bir site olmuş ve böyle bir siteyi tasarladığınız ve Türkiye' de ki balıkçılık tutkunlarına sunduğunuz için teşekkürler. Saçma sapan balıkçı forumlarından artık gına gelmişti gerçekten. Site henüz aktif değil duyurunuzda gördüğüm kadarı ile umarım bir an önce biter 🙂. Tek kelime ile muhteşem ötesi. Tam anlamı ile bitirdiğiniz de ilk abone olacak kişi benim 😎
    Güzel yorumunuz için teşekkürler ScreaM ScreaM. Evet site henüz tam anlamı ile hazır değil, yakın zaman da bitirip yayına alacağımı umuyorum 👍.

Foruma kısaca göz attığımda gerçekten Türkiye' de ki diğer forumlarda görmediğim hatta eminim ki kimsenin ( bende dahil ) bilmediği konular gördüm, olta misina şimdiden beni kendine aşık etti 👍

Foruma kısaca göz attığımda gerçekten Türkiye' de ki diğer forumlarda görmediğim hatta eminim ki kimsenin ( bende dahil ) bilmediği konular gördüm, olta misina şimdiden beni kendine aşık etti 👍
    içten mesajınız için teşekkürler, keyfini çıkarın :)

Süper gidiyorsun kardeşim

Bir hesap oluşturun ya da giriş yapın.!

Yorum yazabilmek için üye olmalısınız

Hesap oluştur

Olta Misina topluluğumuzda bir hesap oluşturun.!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar