Güncelleme Olta Misina Dark ve Light Tema Güncelleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakyangler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Last post Son aktivite Son aktivite:
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 139

OM-Supporter

hakyangler

OM Ekibi
OM MasteR
OM MoD
OM İçerik üretici
OM Kullanıcı
Top Monthly Contributor
Yardım Sever Görüyor
Konular
50
Çevrimiçi süre
13d 21h
Web site
oltamisina.com
1 / 3
Aşağıda ki konuya istinaden site kodlarında yaptığım revize ve yeniden düzenleme sonrası, OM topluluğumuzun tema düzeni tarayıcılarını koyu tema olarak kullanan kullanıcıları düşünerek tüm tasarımı baştan aşağıya güncellenmiş bulunmaktayım.

Olta Misina artık tarayıcı temasını koyu olarak kullanan kullanıcılara" dark tema " tarayıcılarını açık olarak kullanan kullanıcılara " light tema " ile görünecektir.

Karanlık ve Aydınlık Tema Arasında Geçiş Nasıl Yapılır ?

Tarayıcılarında koyu ya da açık tema kullanan kullanıcılar dilerler ise sitenin en altında bulunan " Karanlık "ya da " Aydınlık " tema görünümü seçerek tarayıcı temasına bağlı kalmadan dilediği tema tasarımını görüntüleyebilirler.

style seçici.webp

Tarayıcınız' da koyu tema kullanıyorsunuz ve seçeneklerden aydınlık temayı seçtiğinizde bu işlem çerezlere kaydedilir. Sistemden çıkış yaptığınızda tarayıcınız koyu tema olduğundan yine koyu tema gelir ancak giriş yaptığınızda bir önceki işlemeniz kaydedildiğinden site otomatik olarak aydınlık tema' ya geçiş yapar.

Yine aynı seçeneklerde yer alan " sistem " seçeneğini seçerseniz Olta Misina tarayıcı temanıza göre otomatik geçiş sağlayacaktır.

İyi eğlenceler…!

Bu profesyonel ve özverili çalışmadan dolayı teşekkürler büyük bir iş büyük bir emek. Karanlık mod' da Aydınlık mod gibi çok hoş olmuş karanlık bir alanda sitede karanlık temada dolaşmak çok hoş oluyor. Tarayıcı temasına göre sitenin otomatik karnalık ve aydınlık temalara geçmesi harika. Ne büyük iş ama 👏

Bir hesap oluşturun ya da giriş yapın.!

Yorum yazabilmek için üye olmalısınız

Hesap oluştur

Olta Misina topluluğumuzda bir hesap oluşturun.!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu forumda popüler etiketler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar