hakyangler
OM Ekibi
OM Master
OM MoD
OM Kullanıcı
Yardım Sever
Görüyor
- Konular
- 37
- Web
- oltamisina.com
Herkese merhaba ;
Gazze' deki kardeşlerimize, orada ki çocuklarımıza bir nebze olsun destek verebilmek için OM Topluluk forumumuza bağış sistemi entegre edilmiştir.
Bağış sisteminin kullanımı son derece basittir;
Yukarıda ki alanda açılır menü içerisinde yer alan bağış yap butonuna tıklayın.
Daha sonra açılan pencerede hedefe bağış yap butonuna tıklayın.
Hedefe bağış yap butonuna tıkladıktan sonra karşınıza bağışınızı göndereceğiniz kurumun banka bilgileri gelecektir.
Burada yer alan banka bilgilerini kullanarak Gazze'de ki kardeşlerimize destek verebilirsiniz.
Bağışınızı yaptıktan sonra, bağış sistemine sizi ekleyebilmem için lütfen dekontunuzu DM' den bana gönderin.
Allah ( C.C ) hayrınızı kabul eylesin.
Gazze' deki kardeşlerimize, orada ki çocuklarımıza bir nebze olsun destek verebilmek için OM Topluluk forumumuza bağış sistemi entegre edilmiştir.
Bağış sisteminin kullanımı son derece basittir;
Yukarıda ki alanda açılır menü içerisinde yer alan bağış yap butonuna tıklayın.
Daha sonra açılan pencerede hedefe bağış yap butonuna tıklayın.
Hedefe bağış yap butonuna tıkladıktan sonra karşınıza bağışınızı göndereceğiniz kurumun banka bilgileri gelecektir.
Burada yer alan banka bilgilerini kullanarak Gazze'de ki kardeşlerimize destek verebilirsiniz.
Bağışınızı yaptıktan sonra, bağış sistemine sizi ekleyebilmem için lütfen dekontunuzu DM' den bana gönderin.
Allah ( C.C ) hayrınızı kabul eylesin.
Olta Misina bağış sistemimiz, ihtiyaç sahibi kardeşlerimize, çocuklarımıza OM kullanıcılarının ve bizlerin bir nebze olsun destek verebilmeleri amacıyla sistemimize entegre edilmiş bir özelliktir