Ne Dinliyorsununuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakyangler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Last post Son aktivite Son aktivite:
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 682
OltaMisina.Com'da Ziyaretçilerin konu görüntülemeleri sınırlıdır

OM-Supporter

hakyangler

OM Ekibi
OM MasteR
OM MoD
OM İçerik üretici
OM Kullanıcı
Yardım Sever Görüyor
Konular
43
Web site
oltamisina.com
1 / 3
Eminim hepimiz bu konuyu daha önce internette bir yerlerde gördük ve bu konunun olta misina topluluğumuzda' da olmasını istedim. Çalışırken, kamp yaparken, spor yaparken, seyahat ederken ve ya balık avı esnasında muhtemelen bir çoğumuz sevdiğimiz müzikleri dinliyoruz.

Ben genelde kendi yöreme ait müzikleri ya da türkü dinlemeyi severim. Az önce çalışırken müzik dinliyordum ve bu konunun burada da olmasını istedim.

Şu anda oldukça sevdiğim bu şarkıyı dinliyorum. Peki... şu anda sen ne dinliyorsun?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Müzikten bahsetmişken, müziğin artık ne kadar kötüleştiğini fark ettiniz mi? Eskiden müzik gerçekten iyiydi. Şarkı sözleri gerçekten bir hikaye anlatıyordu. Günümüzde, her şey hip-hop (iğrenç!) ve saçma sapan, hiç bir şey ifade etmeyen, anlamsız şarkı sözleri üzerine kuruluı. Müziğe ne oldu?

Playlist öyle gidiyor sırada bu vardı bunu atıyorum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Haftanın son iş gününde' ki ruh halim

Ben genel de ASMR tadı veren müziklere önem veririm, arka planda her daim bu tarz müzikler çalar.

Bizim uşakların bu kemençe muhabbeti toplantısını ara ara açarım. Köyde dağ evinde de böyle çok toplanır yaparız ama 2 senedir memlekete gidemedik iş güçten. Seneye nasip ise;

İş online play listemden başlıyoruz. Herkese kolay gele.

Şu sıra müzikten çok çalışırken Dinozor fosili çıkaran ve bu şekilde geçimlerine katkı sağlayan çiftçiler ile ilgili güzel bir belgesel izliyorum keyifli oluyor tavsiye ederim. Dinozor Avcıları belgeselin adı. Allahtan ülkemizde fosil yok nedenini açıklamama gerek yok herhalde :)

Allahtan ülkemizde fosil yok nedenini açıklamama gerek yok herhalde :)
Bence de gerek yok :D. Bu belgeseli izlemiştim ben bağımlılık yapıyor oldukça keyifli. Zıpkın avcıları diye bir programda var o da güzel mavi yüzgeçli avı yapılıyor.

Evet güzel program oda onuda izledim. Yeni sezonları bekliyorum bende eğer çekilir ise

Bir hesap oluşturun ya da giriş yapın.!

Yorum yazabilmek için üye olmalısınız

Hesap oluştur

Olta Misina topluluğumuzda bir hesap oluşturun.!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu forumda popüler etiketler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri