Övünç Dinç
Yönetici
Yönetici
OltaMisina Ekibi
Sevgili Dostlar ,
Uzun zamandır seyir defterinde sizlerle görüşemez olduk;
Bunun nedeni 2013 için Avlanma Sezonunda pazara giren yeni ürünlerin elle sayılacak kadar az olmasıdır.
Bugün sizlere 2012 sezonunun sonuna doğru piayasaya sürülen ve bir çok kullanıcı tarafından olumlu yorum alan bir makineyi tanıtacağız.
Aslında Battle serisine çok uzak değiliz sitemizde kullanan Dostlarımız var.
Üretici firma Penn,
Penn kelimesini duyan bir balıkçı sanırım kulak kabartmadan geçemez....
Gelelim ürünümüze :
Yaklaşık bir kaç ay önce Penn Battle 7000 serisi için yapmış olduğumuz bir inceleme vardı.Sıra şimdi Penn Battle 8000 ' de ...
Ürün hakkında uzun uzun sayfalarca yazı yazıp sizleri sıkmak istemiyorum,
Kısa ve önemli noktalara değinerek sunumu tamamlamak amacımız....
Teknik Özellikler
Penn Ulusal Tanıtım Videosudur;
Biraz inceledikten sonra ilk iş sökmek olacak ): ...
Ürün gerçekten her balıkçının hayallerini süsleyecek kadar güzel...
Fiyat olarak daha önce size yazmıştım piyasaya oranla daha ucuz alma şansım oldu
Şimdilik video çekimi ve parçalama anına kadar hoşçakalın.
Not: Görsellerin hazırlanması için çekimlerde Tampron Lens ve Nikon D90 fotoğraf makinesi kullanılmıştır.
Uzun zamandır seyir defterinde sizlerle görüşemez olduk;
Bunun nedeni 2013 için Avlanma Sezonunda pazara giren yeni ürünlerin elle sayılacak kadar az olmasıdır.
Bugün sizlere 2012 sezonunun sonuna doğru piayasaya sürülen ve bir çok kullanıcı tarafından olumlu yorum alan bir makineyi tanıtacağız.
Aslında Battle serisine çok uzak değiliz sitemizde kullanan Dostlarımız var.
Üretici firma Penn,
Penn kelimesini duyan bir balıkçı sanırım kulak kabartmadan geçemez....
Gelelim ürünümüze :
Yaklaşık bir kaç ay önce Penn Battle 7000 serisi için yapmış olduğumuz bir inceleme vardı.Sıra şimdi Penn Battle 8000 ' de ...
Ürün hakkında uzun uzun sayfalarca yazı yazıp sizleri sıkmak istemiyorum,
Kısa ve önemli noktalara değinerek sunumu tamamlamak amacımız....

Teknik Özellikler
- Superline Spool™ : Makaranın orta kısmındaki lastik tutucu sayesinde mono misinadan dolgu yapmaya gerek olmadan direkt örgü misina kullanım mümkün. Bu özel makara sayesinde üzerine sarılı misinanın komple makara üzerinde top halinde dönmesi engelleniyor. Bilmiyorum hiç böyle birşey başına gelen var mı? ama belki ağır yüklerde istenmeyen kaymalar olabiliyordur.
- Anodize işlenmiş aluminyum makara
- HT-100™ Drag sistemi sayesinde çok ağır yüklerde bile yumuşak ve hassas kalama.
- Paslanmaz çelik ana şaft
- 7 adet paslanmaz çelik kapalı bilye
- Infinite Anti Reverse : makarayı ve kolu geri döndürmek için bir mandal yok. Kolu geri çevirdiğinizde kol sökülüyor. Güçlü makinelerde olmazsa olmaz bir özellik.
- Techno-balanced™ rotor sayesinde yumuşak ve dengeli sarış sağlanıyor.
- İşlenmiş anodize kol ve yumuşak dokunuşlu kol topuzu
Penn Ulusal Tanıtım Videosudur;

Biraz inceledikten sonra ilk iş sökmek olacak ): ...

Ürün gerçekten her balıkçının hayallerini süsleyecek kadar güzel...
Fiyat olarak daha önce size yazmıştım piyasaya oranla daha ucuz alma şansım oldu
Şimdilik video çekimi ve parçalama anına kadar hoşçakalın.
Not: Görsellerin hazırlanması için çekimlerde Tampron Lens ve Nikon D90 fotoğraf makinesi kullanılmıştır.
Moderatörün son düzenlenenleri: