OltaMisina.Com'da Ziyaretçilerin konu görüntülemeleri sınırlıdır

Olta ile Balık Tutma Nasıl Gerçekleşir? (Görüntüleyenler 1)

Tevfik AKTUNÇ

Balıkçılık öğrencisi
OM Kullanıcı
Konular
4
Merhaba değerli Olta Misina kullanıcıları, açıkçası bu forum benim gibi birçok kişiye rehber niteliği taşıyacak ve öğrenmem gereken çok fazla bilgi olacak. Ben de aklıma gelen her soruyu (saçma dâhi olsa) soracağım. Cevaplarsanız çok mutlu olurum.

Olta ile balık tutma nasıl gerçekleşir ve nerelerde tutabilirim. Yaşadığım şehir bunun için pek elverişli değil açıkçası. Birçok arkadaşım gidiyor ama ağ atıyorlar genel de ben de olta balıkçılığını bir dönem araştırmıştım (çok uzun yıllar oluyor). Halamın eşi ile Ereğli'de gider oltamızı atar ve saatlerce beklerdik. Ben en çok oltayı attıktan sonra geçen zamanı seviyorum.

Oltayı attıktan sonra bir arkadaşım var ise yanımda sohbet çok güzel ve koyu oluyor. Tek başıma atmadım ama eğer yoksa sanırım kitap okur veya bir şeyler içerdim.

Bana kısaca olta ile balık tutma işleminin nasıl gerçekleştiğini anlatırsanız çok mutlu olurum.

Bu işe sonunda heves etmene sevindim, öncelik ile arkadaşlarının arasında balık avlamaya gidenler var ise sevgili kardeşim bir süre onlarla vakit geçirmeni tavsiye ederim, o esnada sende atış yapmayı vs. öğrenmiş olursun.
Ben en çok oltayı attıktan sonra geçen zamanı seviyorum.
Oltayı attıktan sonra bir arkadaşım var ise yanımda sohbet çok güzel ve koyu oluyor. Tek başıma atmadım ama eğer yoksa sanırım kitap okur veya bir şeyler içerdim.

Seni sazan avcısı yapacağım zaten ona hiç şüphe yok 😅. Ancak henüz hayatına renk katacak ve vazgeçilmezin olacak hobi'ye girişmeden önce, bir süre arkadaşların ile vakit geçir, biraz deneyim kazan ondan sonra devam edelim. Evde vakit geçirdiğin esnada' da videoları izleyerek birikim elde edebilirsin. Ahım şahım bir olay değil başlangıç kısmı çabuk halledersin.

Başlangıç olarak olta ile nasıl atış yapılır bunun üzerinde pratik yapmalısın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Çok güzel bir rehber niteliği taşıyacak bu forum ve ben de fena sazan avcısı olacağım sanırım :D

Bir hesap oluşturun ya da giriş yapın.!

Yorum yazabilmek için üye olmalısınız

Hesap oluştur

Olta Misina topluluğumuzda bir hesap oluşturun.!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri