OltaMisina.Com'da Ziyaretçilerin konu görüntülemeleri sınırlıdır
  • OM topluluk Forum sitemizde yapılan çalışma ve düzenlemeler aralıksız devam etmektedir ve şu anda hala tamamlanma aşamasında olduğundan dolayı aktif olarak faaliyette değildir. Topluluğumuzda' ki düzenlemeler hala devam etmekte olup tahmini aktif olma zamanı 01.04.2025.

OM - Destekçi

StaFuPro
Jackall
wmc
bkk
Garmin
Nippon
OSP
Seaguar
Salmo
borika
lotu
alka stroy

Onaylanmadı Forum İstatistikleri Aktif Hâle Getirilmeli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tevfik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Last post Son aktivite Son aktivite:
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 382
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tevfik

Balıkçılık öğrencisi
OM Kullanıcı
Konular
7
Üyelik yaşı
3 Ay 15 Gün
Merhaba Olta Misina, sizden ricam ana sayfada forum istatistikleri aktif hâle getirilmeli. Aksi hâlde diğer türlü konuları takip etmek benim için ve birçok kullanıcı için zor olacaktır.

İlginizden dolayı teşekkür ederim.

Merhaba Olta Misina, sizden ricam ana sayfada forum istatistikleri aktif hâle getirilmeli. Aksi hâlde diğer türlü konuları takip etmek benim için ve birçok kullanıcı için zor olacaktır.

İlginizden dolayı teşekkür ederim.
Bunu şu anda düşünmüyorum sevgili kardeşim Tevfik Tevfik, aslında hiç düşünmüyorum. Bu forumda gezinmeyi olumsuz etkileyen bir şey benim gözümde. " Son gönderiler widgeti " bunu yeteri kadar sağlıyor.

son gönderiler.webp

Ayrıca sistemin kendi içerisinde bulunan " Neler yeni " sekmesi istediğin şeyin aslında tam karşılığıdır. Bu yüzden forum anasayfasında ayrı bir forum istatistiklerinin bulunmasına gerek yok.

neler yeni.webp

Aynı zamanda forum anasayfa'da bulunan " neler yeni " butonuda bunu sağlamakta.

Önerin için teşekkürler sevgili kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri