Kullanıcı tanıtımı Ben Tevfik, Sen Kimsin? (Görüntüleyenler 1)

Tevfik AKTUNÇ

Balıkçılık öğrencisi
OM Kullanıcı
Konular
4
Merhaba Olta Misina kullanıcıları,

İsmim Tevfik, Hasan AKYÜZ Hasan AKYÜZ adlı site yöneticisini tanıdığım günden bugüne hiçbir işim yolunda gitmemektedir. :D Artık kendisinden yıldım ve ben de balık avına başlayacağım.

Elbette işin esprisi bir yana çok güzel bir site olmuş kardeşim eline emeğine sağlık harikalar yaratmışın yine, kısa zaman içerisinde çok iyi yerlere geleceğinden adım gibi eminim.

Tevfik AKTUNÇ Tevfik AKTUNÇ, Hoş geldin sevgili kardeşim. Güzel sözlerin için teşekkürler, biliyorsun ki biz sende buna dahilsin bir şeyi yapacaksak en iyisi olmalı :). Henüz işlerimiz bitmedi, detay çok iş çok.

Bisiklet hobinin yanına balıkçılığı' da eklemek' de geç kaldın ama geç olsun güç olmasın. Bisiklet ile balığa gidersin sonra dersin " daha önce niye başlamadım ben bu işe " diye, hayır dualarını' da almış oluruz.

Seviyorum seni.

Bisikleti de sattım. Benim bisiklet yol/yarış bisikleti idi, sanırım balık avına uygun olmazdı :)

Evet ne kadar titiz çalıştığını çok iyi bilirim, işinin hakkını veriyorsun. Yol açık olsun değerli kardeşim, bilmukabele ben de seviyoru seni.

Bir hesap oluşturun ya da giriş yapın.!

Yorum yazabilmek için üye olmalısınız

Hesap oluştur

Olta Misina topluluğumuzda bir hesap oluşturun.!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri